WordPress webhotelli

Paras WordPress webhotelli on nopea ja hoitaa päivitykset automaattisesti

Tarvitset webhotellin mikäli aiot ottaa WordPressin käyttöön. Jos sinulla on jo omat verkkosivut, on sinulla luultavasti jokin webhotelli käytössä. Tavallinen webhotelli sopii hyvin WordPressiä varten, mutta optimoidulla webhotelilla säästät aikaa ja parannat samalla käyttökokemusta sivustollasi.

Miksi hankkia WordPress webhotelli?

Tavallinen webhotelli ei ole tehty pyörittämään WordPressiä, eli sieltä voi puuttua ominaisuuksia (esim. vanhentunut PHP-versio, MySQL tietokanta) tai tarvittavat oikeudet jotta kaikki toimisi.

  • Sinun ei tarvitse huolehtia tietoturvasta (palomuuri),
  • ohjelmisto, teemat ja lisäosat päivittyvät automaattisesti,
  • sivustostasi tulee nopeampi (PHP 7, välimuistitus ja HTTP2),
  • hakukonenäkyvyys paranee (nopeampi ja turvallisempi sivusto),
  • automaattiset varmuuskopiot webhotelliin,
  • olemassa oleva WP-sivusto voidaan siirtää työkalun avulla.

WordPressiä varten optimoitussa webhotellissa on kaikki valmiina: WordPress asennettuna, palvelimen välimuistitus, PHP 7, HTTP/2 protokolla, palomuuri jne. Sivusto käyttökokemus paranee eikä sinun enää tarvitse huolehti päivityksistä tai tietoturvasta!

Kuulostaa hyvältä, mutta mitä se maksaa?

Yhteistyökumppanina ja palvelun tarjoajana toimii kotimainen Hostingpalvelu.fi. Minä olen ollut heidän asiakkaana yli 3 vuotta, joten tiedän tarkkaan mitä suosittelen.

Hostingpalvelu tarjoaa kolme erilaista pakettia, riippuen sivustosi koosta:

1. 9,90 € per kuukausi – 1 sivusto, 50 000 vierailua, 4 gt levytilaa ja 10 sähköpostilaatikkoa – täydellinen valinta esim. omalle blogille.

2. 19,90 € per kuukausi – 2 sivustoa, 250 000 vierailua, 10 gt levytilaa ja 50 sähköpostilaatikkoa – täydellinen valinta esim. yrityksen kotisivuille.

3. 29,90 € per kuukausi – 3 sivustoa, 500 000 vierailua, 20 gt levytilaa ja 100 sähköpostilaatikkoa – täydellinen valinta esim. verkkokaupalle.

Kaikki hinnat sisältävät 24 % alv ja ne ovat ilmoitettu 2 vuoden laskutusjaksolla.

Tilaa WordPress webhotelli tästä linkistä.